Stämplar för kontor

Stämplar för kontoret

Vi kan stämplar. Här finner du ett av marknadens största sortiment av stämplar med tillbehör. Beställ dina stämplar direkt Online. Dura Stamp är en klassisk stämpel på svenska kontor där man önskar en stämpel med valfri text, med eller utan egen logotyp. Våra produktområden finner ni till nedan i bild. Allt ifrån stämplar med valfri text, stämplar med datum, sifferstämplar, pagineringsstämplar etc. till stämpelpennor, elektriska stämplar, samt alla nödvändiga tillbehör till stämplar. Om det är någon stämpel ni saknar eller om ni har några frågor om våra stämplar så tveka inte att höra av er till oss.

Arkivbeständiga tryck

De flesta av våra stämplar går att beställa med arkivbeständig infärgning certificerad av RISE. Detta är standard för Dura stamp.

Klimatkompensering

De flesta stämplarna ur Trodat Printy och Trodat Professional serierna är klimatkompenserade och CO2 neutrala.

Dura Stamp klassikern

Dura Stamp är vår mest sålda stämpel. Enkel att återinfärga, Justerbart tryck och tydligt index som visar stämpelns text. Svart infärgning är arkivbeständig och certificerad av RISE.

Stämplar för dyna

Perfekt när du behöver använda någon av våra specialfärger. för stämpling på trä, glas, glättat papper, wellpapp, etc. Stämpeldynorna finns i flera varianter.

Produktområden


Stämplar med tradition

Hammargrens stämplar

Vi har tillverkat och levererat stämplar i över 110 år. Våran tillverkning av stämplar sker i vår stämpelfabrik med den den senaste teknologin för framtagning av olika typer av stämplar. När allting begav sig så handsattes varje original med hjälp av blytyper som sedan överfördes till en form med flera olika stämpel motiv och därefter tillverkades en matris. På matrisen vulkaniserades gummi i en värmepress och man fick en platta med stämplar. Stämplarna klipptes ut och monterades i den stämpel modell som beställts. Att tillverka stämplar är ett hantverk än idag. För att producera en stämpel krävs ett original. Detta tas fram i de senaste programmen för originalframtagning. Då ni beställer en stämpel av oss så lagras ert stämpeloriginal i vår databas och ni kan enkelt göra en repeatorder av samma stämpel. Vi har alla typer av stämplar datumstämplar, stämplar med siffror, stämplar för lera, entréstämplar, konteringsstämplar, stämplar för kontroll, pagineringsstämplar etc. Det som är gemensamtför alla stämplar är att det är du som bestämmer originalet på din stämpel. Med hjälp av våran texteditor online designar du enkelt dina stämplar precis med den text och utformning som önskas. Om du har ett eget original som du vill göra en stämpel av så är det bara att bifoga det vid beställning. Våra stämplar håller högsta kvalitet till mycket fördelaktiga priser. Vi har snabba leveranser och dina stämplar kontrolleras noga innan leverans. Välkommen till oss på Hammargrens Stämplar AB